Nieuws

Beste (ouders van) leden,

 

Het is alweer enkele weken geleden dat we jullie hebben geïnformeerd over het sluiten van de sporthal a.g.v. het Corona-virus. Inmiddels is bekend geworden dat de sluiting op zijn minst nog t/m 28 april zal duren en zo mogelijk nog langer.

Alle activiteiten die gepland stonden, zijn of worden afgezegd. De tijd is hectisch en brengt onzekerheden met zich mee. Het is duidelijk dat we niet in de sporthal mogen, maar het is tot op heden nog niet duidelijk of en hoe de verrekening van de zaalhuur gaat zijn. 

Daarnaast lopen ook andere kosten voor onze vereniging gewoon door (denk aan inschrijfgeld voor competitieteams, verzekeringspremies, bankkosten e.d.). Onze vereniging lijkt wat dat betreft op een organisatie, ook al is het niet zichtbaar, maar op de achtergrond draait het toch door en worden bepaalde kosten gemaakt. Er is voor een sportvereniging geen compensatie beschikbaar. We buigen ons over mogelijkheden en hebben contact met de gemeente om de kosten van de zaalhuur te bespreken. We zijn een vereniging en hebben zeker geen winstoogmerk, maar zoals genoemd wel doorlopende kosten. Om de financiële situatie van onze vereniging gezond te houden, volgen we op dit moment de richtlijnen van de NOC*NSF waarin zij adviseren contributie t/m april regulier te innen tot er meer helderheid is over de financiële impact.

We begrijpen dat dit in beginsel wellicht 'raar' over komt maar hopen op jullie begrip met bovenstaande toelichting en op jullie vertrouwen dat wij alles in het werk stellen om de kosten op dit moment zoveel mogelijk te beperken.

Mocht dit verdere vragen oproepen, neem dan gerust contact op.

We hopen uiteraard dat iedereen gezond blijft en dat we elkaar spoedig weer in de sporthal kunnen ontmoeten!

 

Vriendelijke groet,

Namens het bestuur van BC SCC

Beste allemaal,

We hopen dat jullie allemaal gezond en wel zijn. Met pijn in ons hart laten we jullie weten dat het jeugdkamp van 5, 6 en 7 juni niet doorgaat. De realiteit liegt er niet om, hoewel de hoop is dat we weer snel onze activiteiten buitenshuis kunnen oppakken, is de verwachting dat het nog een onbekende langere tijd zal duren. 

Vandaar dat wij onze voorbereidingen inmiddels hebben gestaakt. Het draaiboek, dat laten we liggen tot volgend jaar. Want wat hadden we toch weer leuke plannen! Zo ontzettend jammer, maar het behoeft geen verdere uitleg dat we de gezondheid van niemand op de proef willen stellen.

De komende tijd zal het geld terug worden geboekt aan iedereen die al betaald heeft.

Stay home,

Stay safe,

De kampcommsie,

Maurice, Samirah, Marianne en Anky

Heb jij zin om te bewegen en om gezellig samen te sporten? Heb je interesse in badminton, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Schrijf je dan in voor de Basiscursus Badminton voor recreanten van BC SCC (Badminton Club Stein Challengers Combinatie). In 4 lessen krijg je de beginselen van het badmintonspel uitgelegd en worden de basisslagen geoefend. De spelregels komen aan bod, evenals diverse slagen, termen en technieken. Ideaal voor beginners én als opfriscursus voor ex-badmintonners.

De cursus start op dinsdag 14 januari 2020 om 20:30u in sporthal Merode. Als afsluiting van de 4 lessen wordt er een toernooi georganiseerd, waarbij de geleerde vaardigheden in de praktijk kunnen worden gebracht.

Les 1: dinsdag 14 januari 20:30u – 22:00u
Les 2: dinsdag 21 januari 20:30u – 22:00u
Les 3: dinsdag 28 januari 20:30u – 22:00u
Les 4: dinsdag 04 februari 20:30u – 22:00u
Afsluitend toernooi: dinsdag 11 februari 20:30u – 22:00u

Is je interesse gewekt en wil jij wel eens een shuttletje slaan op de badmintonbaan? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname is geheel gratis. Minimale leeftijd is 18 jaar. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om recreatielid te worden van BC SCC en met een gezellige groep mensen wekelijks te blijven badmintonnen.

basiscursus recreanten small

Ook dit jaar doen we weer mee aan de Clubkas Campagne van de Rabobank. Steun onze vereniging en breng je stem uit op BC SCC! Stemmen kan vanaf 8 mei tot en met 23 mei 2018. Rabobank Westelijke Mijnstreek draagt de lokale samenleving een warm hart toe en ondersteunt vele verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Op deze manier geven zij een deel van hun winst aan lokale verenigingen. Rabobank leden stemmen tijdens de Clubkas Campagne op de deelnemende verenigingen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, hoe meer geld deze krijgt.

De stemperiode voor klanten, die op 1 januari 2018 lid waren van Rabobank Westelijke Mijnstreek, vindt plaats van 8 tot en met 23 mei 2018.

Alvast bedankt!

rabobank clubkas

Van vrijdag 7 t/m zondag 9 juli is de SCC jeugd op kamp geweest met als thema Back to Basics. Dit was een groot succes. Er is een verslag gemaakt wat je hier kunt bekijken. Veel leesplezier! 

jeugdkamp 2017

JL actie klein

Uitslagen competitie week 1:
 
BBC 2 -  SCC 1: 4-4
BBC 3 -  SCC 2: 2-6
ROERMOND 1 -  SCC 3: 2-6
SCC 4 VRIJ 
UNITED 7 -  SCC 5: 3-5 
ROERMOND 5 -  SCC 6: 3-5
UNITED 8 -  SCC 7: 6-2 
ROERMOND 6 -  SCC 8: 3-5

Aanvulling Grote Clubactie
Aanstaande zaterdag begint de lotenverkoop van de Grote Clubactie. De beste verkoper krijgt een extra cadeaupakket door www.horloge.com

 

Naamloos

Op 13 september aanstaande start de Grote Clubactie. De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Samen proberen we zoveel mogelijk loten te verkopen. Een lot kost €3,00 waarvan €2,40 voor de badmintonclub is.

Hoe gaat het is zijn werk?
Jullie krijgen allemaal een lotenboekje met een intekenlijst. Hiermee ga je langs de deuren. De koper noteert zijn naam, adres, het aantal loten, bankrekeningnummer en handtekening op de intekenlijst. De koper geeft daarmee toestemming éénmalig een bedrag van zijn bankrekening af te schrijven. Het lotnummer komt op het bankafschrift te staan. Dit moet je de koper goed vertellen. De lotenboekjes lever je uiterlijk 6 november in bij de jeugdtrainers of Sanne Huizinga. Denk eraan je naam in of op het boekje te zetten!

LET OP! Er kunnen geen loten verkocht worden middels automatische incasso van een buitenlandse rekening!

Hoe verkoop je zoveel mogelijk loten?

1. Begin meteen met verkopen

Begin op zaterdag 13 september meteen met de verkoop. Anders zijn anderen je voor!

2. Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan

Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!

3. Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat onze club eraan heeft

Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar de club gaat. Noem de naam van onze club en vertel dat we het geld gebruiken voor bijvoorbeeld het jeugdkamp of kind-oudertoernooi.

4. Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen

Vraag ook je familie, kennissen en collega's (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!

5. Verkoop ook loten op je eigen vereniging

Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.

6. Dring niet aan als mensen geen lot willen

Als mensen geen lot willen kopen: respecteer dat! Laat je inspireren door de mensen die wél meedoen.

7. Trek clubkleding aan (als je die hebt)

Zo zien mensen meteen dat je van de badmintonclub SCC bent.


Wanneer is de trekking?

De trekking van de Grote Clubactie loterij is op 27 november 2014.

Wat kunnen mensen winnen?

De Grote Clubactie geeft weer fantastische prijzen weg. De hoofdprijs is maar liefst € 100.000- belastingvrij.

Wat heb jij eraan?

Hoe meer loten we samen verkopen, hoe meer geld we binnen krijgen om activiteiten zoals een kind-ouder-toernooi te organiseren. Verkoop je 20 loten of meer dan ontvang je een gratis entreekaart voor een pretpark. Daarnaast krijgen de drie beste jeugdverkopers van de badmintonclub een prijs van BC SCC. Deze worden uitgereikt tijdens de jeugdtraining op woensdag 19 november a.s.

Mochten er nog vragen zijn, kijk dan op www.clubactie.nl of mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook eens op www.bcscc.nl.

Wij hopen dat iedereen zal proberen zoveel mogelijk loten te verkopen.

Alvast bedankt!

Sanne Huizinga, clubcoördinator
Namens BC SCC

Door onvoorziene omstandigheden kunnen voorlopig geen trainingen/speelavonden in de Merode plaatsvinden. Er schijnt dusdanige waterschade aan de sportvloer te zijn opgetreden dat deze vervangen dient te worden. Naar schatting van de gemeente zouden we pas in de eerste week van oktober weer gebruik kunnen maken van de Merode.

Aangezien we a.s. maandag in principe weer zouden starten met badmintonnen zijn wij gisteren en vandaag volop bezig geweest met het zoeken naar en vastleggen van vervangende accomodaties. Accomodaties zoals de Merode zijn schaars en veelal volgeboekt op reguliere trainingsavonden. Daarnaast zijn wij momenteel niet de enige sportvereniging die in de omstreken een vervangende locatie zoekt. Het aantal trainingsmogelijkheden en de reguliere tijdstippen zijn op sommige plekken dan ook noodgedwongen aangepast.

Klik hier voor een uitwerking van de aangepaste trainings-/speelmogelijkheden. Voor m.n. de jeugdgroep en ouders beseffen wij dat deze aanpassing een grote impact heeft. We willen jullie vragen om eventueel zelf onderling afspraken omtrent het vervoer te maken.

Hopende op jullie begrip en medewerking hierin. Mochten er nog vragen zijn dan kunnen deze via e-mail gesteld worden of telefonisch (Lindsay 06-47771854)

Afgelopen twee jaar hebben we meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne. In april gaat deze campagne voor de derde keer van start. Tijdens de campagne mogen leden van Rabobank Westelijke Mijnstreek hun stem uitbrengen op de vereniging(en)/stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Ook onze vereniging mag dit jaar weer meedoen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Voor iedere uitgebrachte stem ontvangen we van de Rabobank een bijdrage voor de clubkas. Des te meer stemmen er op onze vereniging uitgebracht worden, des te groter de opbrengst!


De stemperiode loopt van 9 t/m 22 april. 

Subcategorieën

© 2013 BC SCC