Vandaag vond in Landgraaf een springplanktoernooi plaats voor de allerjongsten binnen onze vereniging. BC SCC was met 8 deelnemers goed vertegenwoordigd. Er werd goed gespeeld en uiteindelijk waren er dan ook een aantal medailles voor Stein.

Bij de jongens onder 10 jaar is Tim Ostendorf op een knappe 2e plaats geëindigd. In dezelfde categorie wist Mika Breijer op zijn tweede toernooi zelfs 2 wedstrijden te winnen!

Bij de meisjes onder 11 jaar speelden Fleur Ostendorf en Zosja Limpens een spannende wedstrijd tegen elkaar om de tweede plaats. Deze werd gewonnen door Zosja, waardoor zij 2e werd en Fleur 3e.

Bij de meisjes onder 12 jaar stonden er 3 SCC-ers in de halve finale. Dat waren Lizzy Tomasoa, Jana Peeters en Chymène Bergeron. Lizzy moest tegen Jana en won deze wedstrijd waardoor ze de finale mocht spelen. Deze verloor ze helaas, maar verdiende daarmee wel de 2e plaats. Chymène en Jana speelden tegen elkaar voor de 3e en 4e plaats en hier was Chymène de sterkste. Lisanne Breijer viel met een 5e plaats net buiten de prijzen.

Meer foto's in ons fotoalbum.


trilan2013

 

© 2013 BC SCC