PascalZoals inmiddels bekend, mijn naam is Pascal Breijer, ben 41 jaar en als beroep ben ik Business Development & Sales Manager voor een bedrijf dat smaakstoffen produceert voor de levensmiddelen industrie. Sinds mijn studententijd heb ik bij meerdere verenigingen bestuursfuncties vervult. Op het ogenblik ben ik penningmeester bij een andere vereniging waarvan ik lid ben. Doordat mijn beide kinderen (Lisanne en Mika) bij BCSCC badmintonnen ben ik ook meer bij de sport en de club betrokken geraakt. Toen ik tijdens een introductiedag aan Lindsay aangaf dat ik best wel bereid ben om te helpen bij activiteiten werd hier meteen gebruik van gemaakt door Sanne die mij vroeg haar te helpen met het organiseren van activiteiten bij de jeugd.


Dat vond ik prima en inmiddels hebben we al een kind-ouder-toernooi en een sinterklaas viering samen georganiseerd. Ik ben afgelopen seizoen ook teambegeleider geweest van team 10. Ik heb dit met veel plezier gedaan en inmiddels aan Martin aangegeven dat ik volgend seizoen ook best wel weer een team wil gaan begeleiden. Door tijdens de wedstrijden van team 10 af en toe een shuttle met ze te slaan, ben ik badminton zelf ook leuk gaan vinden en inmiddels speel ik een maand of drie bij de recreanten op de dinsdagavond.Toen ik enkele weken geleden door Gerard werd aangesproken of ik geen interesse had om het bestuur te versterken heb ik niet lang hoeven te twijfelen. Ik heb toen aangegeven dat het wel iets moet zijn op organisatorisch vlak omdat ik op badminton technisch vlak niet veel kennis en ervaring heb.Ik denk daarom dat de functie van nevenactiviteiten wel een geschikte functie is temeer omdat ik, zoals eerder aangeven, al een aantal nevenactiviteiten samen met Sanne heb georganiseerd.

Het bestuur zal Pascal Breijer tijdens de ALV 2013 voordragen als nieuw bestuurslid. Het voorstel is dat Pascal na deze ALV de functie van bestuurslid nevenactiviteiten binnen het bestuur gaat vervullen. Gezien het feit dat Sanne Huizinga wil gaan stoppen als bestuurslid nevenactiviteiten zal zij haar taken in de komende periode gaan overdragen aan Pascal. Pascal zal ook de bestuursvergaderingen gaan bijwonen.

© 2013 BC SCC