Toernooi


Een korte samenvatting van een zeer geslaagd Weert toernooi (met geluid nog leuker!). Met dank aan onze cameravrouw Alfonsi.


Prijswinnaars:
1e HE4: Guy
2e HE4: Tim
1e DE4: Simone
1e DD4: Sanne C & Yvonne
2e DD4: Simone & Sanne H
1e GD4: Guy & Simone
2e GD4: Björn & Anke
1e DE6: Emily
2e HD6: Björn & Walter
1e GD6: Jeroen & Sanne C


Proficiat met deze mooie resultaten!!

2013-04-11 1939

Zondag 5 februari was het weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen. Met 18 senioren en 20 jeugdleden was het toernooi goed bezet. De hele dag werd er gestreden om de prijzen, maar vooral ook met veel plezier. Uiteindelijk waren de clubkampioenen bekend.
Bij de jeugd werd Bjorn Hendrix clubkampioen. Tweede werd Pauline Sluypers en de derde plaats was voor Jordy van den Bosch.
Bij de senioren was de eerste plaats bij de heren voor Guy Dassen en bij de dames werd Lindsay Storcken clubkampioen.
Na het sportieve gedeelte was er tijd voor ontspanning in de vorm van een koud en warm buffet. Jeugdleden, ouders en senioren hebben zich dit goed laten smaken en er een gezellige avond van gemaakt.
Iedereen bedankt voor de inzet en proficiat aan de clubkampioenen 2012!
Afgelopen weekend vonden in Roermond de Limburgse Jeugd Kampioenschappen plaats. Ook BC SCC was hier vertegenwoordigd door Bjorn, Joël, Liza, Bente, Dionne, Manon en Emily. Op zaterdag werden er veel partijen gespeeld en de meeste hiervan helaas verloren. Maar Joël, Bente en Manon wisten ook een single te winnen. Dit was echter niet voldoende om op zondag nog terug te mogen komen. Emily wist de dubbel op zaterdagavond met gelegenheidspartner Ylaise Huberts te winnen en mocht dus door naar zondag. Ook de single werd op zondag gespeeld. Na winst van Michelle Mak en Ylaise Huberts verloor ze in de halve finale van Ilke Dols, maar mocht wel nog voor de derde en vierde plaats spelen tegen Nikki van den Hombergh. Deze partij werd gewonnen en Emily is dus op een derde plaats geëindigd in de single. Proficiat! In de dubbel bereikten ze zelfs de finale, maar konden die niet winnen. Emily en Ylaise, gefeliciteerd met jullie tweede plek! Foto's van zaterdag zijn terug te vinden in het foto-album.

Ook de foto's van de clubkampioenschappen staan nu in het foto-album.


LJK2012-1

Afgelopen weekend vonden in Brunssum de Limburgse Senioren Kampioenschappen plaats. BC SCC was met 16 deelnemers ruim vertegenwoordigd. Er waren een aantal opvallende prestaties:

In categorie 1 wisten Judith en Lindsay de halve finale damesdubbel te bereiken, maar moesten daar hun meerdere erkennen in de latere winnaars.

In categorie 4 speelde Sanne de singlefinale, maar kon daarin niet winnen van Kirsten Gennes. Toch een mooie 2e plek!

In categorie 6 Veren speelden Ruud en Jeroen de finale in het dubbelspel. In een spannende 3-setter moesten ze de overwinning aan hun tegenstanders Roel en Barry laten. Ook hier een mooie 2e plaats!

In categorie 6 Nylon speelde Judith een mooie kwartfinale, maar kon helaas niet winnen. Toch goed gespeeld! 

Ook voor debutanten Emily en Bente was het een leerzaam toernooi en zijn er mooie partijen gespeeld.

Supporters Simone, Roel, Manon, Judith, Emily, Liza, Martin, Inge en Robert bedankt voor jullie aanmoediging!

In ons fotoalbum zijn een aantal foto's van dit toernooi te bekijken.

{jcomments on}

Afgelopen weekend vond het eerste toernooi van het seizoen plaats in Hoensbroek. Namens SCC deden Sanne, Simone, Manon, Maurice, Roel, Ruud en Jeroen mee. Op zaterdag was het buiten 28 graden, maar binnen leek het wel 40 graden. Ondanks de warmte zijn er toch de nodige leuke partijen gespeeld. Er waren helaas geen 1e plaatsen, maar wel vier 2e plaatsen:

2e plaats HD3: Roel en Maurice
2e plaats DD3: Sanne en Simone
2e plaats GD3: Roel en Sanne
2e plaats DE5: Simone

Carlton prijzenpakket:
Ook dit jaar had Carlton prijzen beschikbaar gesteld voor spelers die opvielen door bijzonder goeie prestaties. De prijswinnaars hoefden dan ook niet perse titels gehaald te hebben. Simone Reinaerdts van BC SCC kreeg een Carlton racket en racketbag voor haar fraaie resultaten met name in de DE cat 5, waar ze 2e werd maar wel de nummer 1 van de plaatsingslijst versloeg in haar eerste wedstrijd.

Het komende weekend is het eerste toernooi voor de jeugd. Het jaarlijkse Jeugd Ranglijst Toernooi wordt dan in Merode gespeeld.
Afgelopen weekend vond het jaarlijkse Keep Fit toernooi plaats in Gulpen. SCC was met een kleine delegatie (Robert, Erik, Sanne, Manon en Jeroen) aanwezig. Het was een gezellig toernooi. Ondanks het kleine aantal deelnemers waren er toch de nodige prijswinnaars en opvallende prestaties.

2e prijs HE6: Erik
2e prijs DD6: Sanne M & Manon
2e prijs GD6: Sanne M & Jeroen
halve finale HE6: Jeroen

In het fotoalbum zijn foto's te vinden van het toernooi gemaakt door Kuo Wei Lau (BC Brunssum) en Sanne Meijers.
Er deden dit jaar 8 SCC'ers mee aan het Trilan toernooi in Landgraaf. Op zaterdag werd er gespeeld in twee hallen. In Sporthal In de Bende speelde categorie 1 en 4 (Guy, Lindsay en Sanne) en in Sporthal Strijthagen categorie 6 en 8 (Robert, Sanne, Bart, Simone, Martin en Jeroen). Op zondag werd alles in sporthal In de Bende gespeeld. Uteindelijk waren er de volgende opvallende prestaties.

1e prijs GD6: Robert Wagemans & Sanne Meijers
1e prijs DD6: Simone Reinaerdts & Sanne Meijers
2e prijs HD6: Robert Wagemans & Devin Beckers (BC Olympia)
halve finale HE1: Guy Dassen
halve finale DE6: Simone Reinaerdts
halve finale GD6: Simone Reinaerdts & Bart Jurriëns
halve finale HD6: Jeroen Custers & Patrick Mennen (BBC)

Al met al een heel geslaagd toernooi. Proficiat allemaal!

Alle uitslagen zijn hier te vinden.
Afgelopen weekend hebben er 2 spelers (Guy en Lindsay) van BC SCC deelgenomen aan het toernooi in Geldrop. Er werd allereerst in poules gespeeld en vervolgens kon je in een afvalschema terecht komen richting finale. Bij de mix zat er één te sterke tegenstander in de poule en kwam er dus geen vervolg. Qua single zijn Lindsay en Guy doorgekomen naar het afvalschema. Guy heeft de 1/4 finale gewonnen maar helaas lukte het niet om zijn tegenstander in de halve finale ook te verslaan. Ook voor Lindsay was de tegenstanderdster in de halve finale net een maatje te groot. In het damesdubbel heeft Lindsay met Kirsten Gennes (van BBC '77) de 2e plaats weten te bemachtigen.
© 2013 BC SCC