Jeugd Ranglijst Toernooi

Op zaterdag 8 en zondag 9 september organiseren we weer het eerste toernooi van het Jeugd Ranglijst Circuit seizoen 2012/2013 in sporthal Merode te Stein. Het toernooi kan als voorbereiding dienen voor de competitie die een week later begint.

Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 26 augustus en kan via de volgende link: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=08B0B398-D124-4001-BF50-4389F067B50B

We hopen weer veel deelnemers te mogen ontvangen. Het hele weekend is er een stand van Badminton-Service.com inclusief bespanservice aanwezig!

Afgelopen weekend heeft het jaarlijkste Jeugd Ranglijst Toernooi plaatsgevonden in Stein. Door zaalhuur en planningsproblemen is het toernooi helaas niet zo goed verlopen als normaal. Er is inmiddels een excuusmail gestuurd naar de spelers, ouders en begeleiders. De tekst van deze mail is hier te vinden.

Names BC SCC deden 15 spelers mee. Er was veel inzet en plezier en er waren mooie resultaten:
1e GD11 Dave ten Broeke / Jenell Stok (BC Victoria)
halve finale GD13 Bjorn Hendrix / Iris Janssen (Roosterse BC)
halve finale MD15 Emily Maas / Liza Alberti

De uitslagen en de winnaars zijn te vinden op www.toernooi.nl.
Er zijn foto's gemaakt door Jan Joosten en die zijn hier te vinden. Daarnaast staan er foto's in het fotoalbum van deze site.
De loting van het JRC heeft inmiddels plaatsgevonden, het tijdschema is gemaakt en gepubliceerd op toernooi.nl. De begintijden zijn per mail verstuurd en hier is ook nog een compleet overzicht te downloaden.

Door problemen met de zaalhuur begint het toernooi op zaterdag pas om 12:00u en wordt er daarnaast vrijwel het hele toernooi in beide sportzalen van Sporthal Merode gespeeld (13 banen).

Tot ziens op het toernooi!  
De inschrijving van het JRC is begin deze week gesloten. Met 146 spelers hebben we meer inschrijvingen dan 2008 en 2009 en is het toernooi vrij druk bezet. Maandag 6 september vindt de loting plaats. De verwachting is dat dinsdag 7 september 's avonds de begintijden naar iedereen doorgestuurd zullen worden.
Op zaterdag 11 en zondag 12 september 2010 vindt het eerste Jeugdranglijst Toernooi van het seizoen 2010/2011 weer plaats in Sporthal Merode te Stein. Dit jeugdtoernooi is voor de jeugd de ideale voorbereiding op het aankomende competitieseizoen.

De inschrijving is geopend en sluit op zaterdag 28 augustus of zoveel eerder als het maximum van 300 partijen bereikt is. Ga naar www.toernooi.nl om in te schrijven.

Klik hier om de AF-IF te downloaden.

We hopen dat we net als andere jaren weer veel deelnemers mogen verwelkomen!
© 2013 BC SCC