Veteranen en 468 toernooi

Ook dit jaar is BC SCC weer aanwezig in het toernooi seizoen met traditiegetrouw het veteranen ABCD & Categorie 4, 6, 8 toernooi en wel op zaterdag 25 en zondag 26 mei. We hopen net als voorgaande jaren weer veel deelnemers uit binnen en buitenland te mogen ontvangen in sporthal Merode te Stein en te genieten van diverse spannende en enerverende sportieve partijen. Dit jaar zal www.badminton-service.com op het toernooi aanwezig zijn met een stand en voor de finale partijen in de 4 en 6 stelt Victor enige veren shuttles ter beschikking.
Uiteraard hebben wij ook weer de traditionele tombola, waar mooie prijzen te winnen zijn.

Inschrijven kan via toernooi.nl. Je kunt hier op de link klikken: http://badmintonnederland.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=DF4C9FE3-4154-418D-B10D-80FC3547366A


Het seniorentoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

bgm services2 Logo BS  Victor Logo 
Ook dit jaar is BC SCC weer aanwezig in het toernooi seizoen met traditiegetrouw het veteranen ABCD & Categorie 4, 6, 8 toernooi en wel op zaterdag 19 en zondag 20 mei. We hopen net als voorgaande jaren weer veel deelnemers uit binnen en buitenland te mogen ontvangen in sporthal Merode te Stein.

Ook dit jaar hebben we weer een flyer ontworpen die jij kan uitprinten en ophangen op het prikbord van je vereniging om ons toernooi onder de aandacht te brengen. Klik hier voor de flyer.

Wil jij verdere updates ontvangen over het BC SCC toernooi of wil jij je inschrijven voor ons toernooi dan kun je klikken op een van de volgende links:

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei heeft het veteranen en 3,6,8 toernooi plaatsgevonden in sporthal Merode. Ondanks het mindere aantal inschrijvingen is het toernooi toch een succes geworden. Er waren veel positieve reacties. Proficiat aan alle prijswinnaars.

Alle uitslagen en winnaars zijn hier te vinden.

Lees verder voor de SCC'ers die in de prijzen zijn gevallen of opvallend gepresteerd hebben.

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei organiseert BC SCC het jaarlijkse toernooi voor veteranen (AB en CD) en senioren (3, 6 en 8) in Sporthal Merode te Stein.
We hopen weer veel deelnemers uit heel Nederland te mogen verwelkomen. Er zijn tijdens het toernooi stands met badmintonspullen, kleding en eten. Tevens wordt er een tombola georganiseerd. Elke deelnemer krijgt bij inschrijving een gratis lot voor deze tombola.

Klik hier voor de flyer.

Inschrijven kan t/m zaterdag 14 mei (of als het maximum van 350 partijen bereikt is) via: http://badmintonnederland.toernooi.nl/onlineentry/onlineentry.aspx?id=4F28EEDC-C2AE-41F2-8C7D-606557042A92
© 2013 BC SCC